Pa, dolçe, salat... café o té

L'artesania de productes de màxima qualitat amb dedicació i innovació. Consulta totes les seccions i si tens dubtes ens fens-nos una trucada al 93 750 79 55 o un email a forncros@gmail.com
Coca de brioix de fruita farcida

Coca de brioix de fruita farcida de nata, o de crema, o de nata i trufa

Coca de brioix de fruita farcida del Forn de Pa i Pastisseria Can Cross

  • A Can Cros farcim la coca de brioix de fruita de nata, o de crema, o de nata i trufa. Són increïbles! Tria la teva!
  • Les nostres coques són indispensables per a la revetlles de Sant Joan i Sant Pere, i per a les celebracions més estiuenques.
  • Recordeu que realitzant la vostra compra online, us estalviareu de fer cua a l’hora de recollir les vostres comandes!

Descripción

Coca de brioix de fruita farcida de nata, o de crema, o de nata i trufa tradicional de Vilassar, a Can Cros: revetlles i més!

Un dels clàssics per a les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, les nits que obren l’estiu a tot Catalunya… Què us en podem dir? A Can Cros, des de Vilassar, al Maresme, elaborem coques de brioix amb fruita farcides de nata, o de crema, o de nata i trufa. Quina és la teva preferida?

Es tracta d’una recepta dolça i increïble, que ens regla una cosa que no podem deixar escapar.

Coca de brioix de fruita farcida del Forn de Pa i Pastisseria Can Cross

La tradició de forner de Can Cros fa que en l’elaboració d’aquesta coca ens dediquem tot el temps necessari a la preparació de la massa del brioix. És necessari que sigui melosa i esponjosa, però també tingui la consistència necessària per aguantar el farcit.

Després, amb professionalitat pastissera ens dediquem a treballar la crema, la nata i la trufa amb què podem farcir aquest coca de fruita. La combinació del conjunt d’ingredients fan que sigui aquesta coca la que més s’aproxima a un pastís.

Coca de brioix de fruita elaborada al propi obrador de Can Cros

En les darreres dècades hem vist com apareixien formats de coques industrials i, el sabor d’abans de les coques de Revetlla s’anava esmorteint i perdent el gust autèntic del producte fet amb els temps de cocció pertinents i sense conservants.

Com a pastisser agremiat, Josep Cros manté la tradició de les coques d’abans i defensa el producte fent en proximitat. Ningú com un forner tradicional i pastisser de Gremi reconeix la importància d’aquest segell de qualitat diferenciada que tots interioritzem quan degustem les coques de Revetlla que ha fet el forner.

Fitxa al·lergògens per a la coca de brioix amb fruita farcida

La coca de brioix amb fruita farcida té presència de

  • Llet i els seus derivats, inclosa la lactosa
  • Ous i productes a base d’ou
  • Cereals que continguin gluten
  • Fruits secs i productes derivats

Información adicional

Relleno

Farcida de crema, Farcida de nata, Farcida de nata i trufa

PorPersona

Per a 10 persones, Per a 5 persones

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies