Pa, dolçe, salat... café o té

L'artesania de productes de màxima qualitat amb dedicació i innovació. Consulta totes les seccions i si tens dubtes ens fens-nos una trucada al 93 750 79 55 o un email a forncros@gmail.com
Pa de pagès del Forn Can Cros de Vilassar (Maresme)

Pa de pagès

Barres de pa i pans de pagès tradicional, amb farina blanca: La tradicional barra de pa i el pa de pagès català del Forn de Pa i Pastisseria Can Cross

Els sabors tradicional del forn de pa de poble, que elabora el pa amb els seus temps d’elaboració tradicionals, deixant reposar la massa, per aconseguir un gust i una densitat úniques, de poble.

Un pa ideal per al dia a dia.

Recordeu que el pa aporta els components nutricionals indispensables per a què el nostre cos rendeixi òptimament. El pa és l’energia del mediterrani.

Categoría:

Descripción

Barres de pa i pans de pagès tradicional, amb farina blanca, elaborats a l’obrador del Forn Cros

El pa de pagès o la barra de mig ha estat durant molt anys, pot ser segles i tot, el gran protagonista del forn català. l pa de pagès és un dels ambaixadors universals de la cuina catalana. El pa més representatiu, més antic, més clàssic, més reconegut… La fama del pa de pagès català arriba a un nivell tan internacional que, en una ocasió, amb motiu d’un àpat de degustació fet a Manhattan, es va enviar per avió el mateix dia de l’esdeveniment.

En termes nutricionals, el contingut en greixos del pa de pagès és lleugerament més baix que el pa comú.

Una altra de les diferències és la presència d’una crosta gruixuda que “protegeix l’interior esponjós” durant més dies. No obstant això, el que realment diferencia al pe de pagès és la seva forma ben rodona i les incisions torrades de la part superior.

La barra de pa i pa de pagès tradicional, amb farina blanca, del Forn de Pa i Pastisseria Can Cross (Vilassa de Dalt)

A Can Cros, el forn de pa de Vilassar de Dalt (Maresme), elaborem el pa de pagès amb els temps de preparació que toquen, amassant els ingredient a la forma tradicional (tot i la presència de maquinària moderna i avançada), i amb els temps de repòs i cocció necessaris. de la mateixa manera que hi ha qui devora el pa ben ràpidament, en la seva elaboració, els temps adequats són part de la recepta.

Amb la voluntat de que tothom pugui gaudir del pa de pagès tradicional amb la forma o la preparació que més l’hi agardi, avui en dia estem oferint aquest pa amb nombrosos acabats:

  • Pa de pagès rodó de 2, d’1, de 1/2, d’1/4 i d’1/8 de kilogram
  • Barrot de pa de pagès de 2, d’1, de 1/2, d’1/4 i d’1/8 de kilogram
  • Pa de pagès de motllo

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Pa de pagès”

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies