Pa, dolçe, salat... café o té

L'artesania de productes de màxima qualitat amb dedicació i innovació. Consulta totes les seccions i si tens dubtes ens fens-nos una trucada al 93 750 79 55 o un email a forncros@gmail.com
Coques de recapte de formatge de cabra

Coca de recapta de formatge de cabra

El Forn de Pa i Pastisseria Can Cross també fa coques de recapte i són boníssimes

  • La base tradicional de pa pla de forner, l’escalivada i formatge de cabra al forn. Calentes o fredes, tan hi fa per a degustar-les
  • Les coques de recapta de Can Cros són perfectes per a les celebracions i les revetlles, però també per a càtering informals i trobades amb la família i amics.
  • Recordeu que realitzant la vostra compra online, us estalviareu de fer cua a l’hora de recollir les vostres comandes!
SKU: N/D Categorías: , ,

Descripción

Coques de recapte de formatge de cabra, pastisseria salada de Can Cros

La pastisseria salada és una de les especialitats del Forn de Pa i Pastisseria Can Cros, de Vilassar de Mar, Distingim les coques de recapta de la resta de coques i pizzes que oferim als nostres clients perquè la coca de recapta té escalivada de pebrot i albergínia al damunt d ela base de pa pla.

La barreja del formatge de cabra amb l’escalivada i la base és una de les nostres preferides i, per això és fàcil de trobar-la. En qualsevol cas, sempre un recomanem que feu la compra online i que la vingueu a recollir a la botiga, estalviant-vos cues i temps d’espera.

Una mica d’història per a la coca de recapta

La coca de recapta és una tradició plenament catalana i consisteix en una massa barrejada amb escalivada, (pebrots i albergínies escalivats al forn), a la qual se li poden afegir diversos ingredients,

El seu origen és confús, encara que alguns ho atribueixen a l’època de la dominació romana de Hispània, per la seva gran similitud amb la pizza italiana i també es parla del seu possible origen àrab.

A part d’aquests apunts d’història gastronòmica, és curiosa una història que vincula la relació de les coques de recapte amb els forners del poble. Tradicionalment, la coca de recapte es feia al forn de la vila. La mestressa de casa hi duia els ingredients que volia posar-hi i el forner feia la massa i la coïa. S’aprofitaven els productes de l’horta i constituïa un àpat per si mateixa.

A Can Cros, també ens adaptem als nostres clients

A Can Cors, a més podem qualsevol de les nostres coques de recapate, coques o pizes. Si ens l’encarregueu també les podem preparar amb altres productes com  sardina, arengada, botifarra, tonyina, ceba, olives, tomàquet, bolets, pernil Ibèric, salmó fumat, formatges diversos, etc. En aquest cas, us suggerim que us poseu directament en contacte amb nosaltres per determinar les vostres preferències.

Fitxa al·lergògens per a la coca de recapte de formatge de cabra

Les coques de recapte de formatge de cabra de Can Cros contenen:

  • Cereals que continguin gluten
  • Ous i productes a base d’ou
  • Llet i els seus derivats, inclosa la lactosa
  • Mol·luscs i derivats

I, sobre tot, tingueu prenent que, si patiu alguna al·lèrgia alimentària vosaltres o algun dels vostres convidats podem fer-vos safates a mida, només cal que ens n’informeu anticipadament.

Información adicional

Peso

800 gr

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies