Pa, dolçe, salat... café o té

L'artesania de productes de màxima qualitat amb dedicació i innovació. Consulta totes les seccions i si tens dubtes ens fens-nos una trucada al 93 750 79 55 o un email a forncros@gmail.com
Placeholder

Pizzes de pernil dolç de Can Cros

Has tastat ja la pizza de pernil dolç feta amb massa de forner de Can Cros?

  • La pizza de pernil dolç és tot un clàssic per a grans i petits, a més, la pizza té gust a reunió amb els amics!
  • Encarregar una pizza a Can Cros és ideal per quedar bé en les trobades familiars i tenir la menor feina possible.
  • Recordeu que realitzant la vostra compra online, us estalviareu de fer cua a l’hora de recollir les vostres comandes!
SKU: N/D Categorías: , ,

Descripción

Gaudeix de la pizza de forner de Can Cros, amb pernil i formatge

A Can Cros, el Forn de Pa i Pastisseria de Vilassar, elaborem les nostres pizzes amb ingredients realment naturals: preparem i deixem reposar la massa, l’impregnem amb suc de tomàquet confitat, rotllem formatge i tallem el pernil dolç al moment abans de fornejar. Les pizzes de Can Cros són pizzes de forner i el gust és nota.

Les pizzes, avui esteses per tot el món son un reclam per a les celebracions i les trobades familiars, una oportunitat de reunir-se tots junt al voltant d’una taula.

Curiositats sobre la pizza

Tot i el possible orígens grec de la pizza (cal cercar la referència dels plakuntos (pans ples), la majoria d’historiadors de la gastronomia defensen que, tal i com la coneixem avui en dia, la pizza, procedeix de la ciutat de Nàpols (Itàlia).

Allà, presumptament, apareix com a plat popular entre els napolitans més humils , en algun instant no definit del segle XVII; era, evidentment, un pa que es cobria amb aquels ingredients que tinguessin a disposició en aquell moment. Pot ser que, per això, avui en dia, els opcions de combinar ingredients per a les pizzes segueixen sent infinites.

En general podem dir que el pa com el coneixem aquí (en la nostra cultura mediterrània) i les preparacions en base a farines, aigua i llevat, com la pizza, són típics de les cuines mediterrànies. Així, igual com existeix la pizza, també tenim la pita o les tradicionalíssimes coques de recapta catalanes.

A Can Cros, també ens adaptem als nostres clients

A Can Cors, a més podem qualsevol de les nostres coques de recapate, coques o pizes. Si ens l’encarregueu també les podem preparar amb altres productes com  sardina, arengada, botifarra, tonyina, ceba, olives, tomàquet, bolets, pernil Ibèric, salmó fumat, formatges diversos, etc. En aquest cas, us suggerim que us poseu directament en contacte amb nosaltres per determinar les vostres preferències.

Fitxa al·lergògens per a la pizza de pernil

Les nostres pizzes de pernil poden contenir traces de

  • Cereals que continguin gluten
  • Ous i productes a base d’ou
  • Llet i els seus derivats, inclosa la lactosa
  • Mol·luscs i derivats

I, sobre tot, tingueu prenent que, si patiu alguna al·lèrgia alimentària vosaltres o algun dels vostres convidats podem fer-vos safates a mida, només cal que ens n’informeu anticipadament.

Información adicional

Peso

800 gr

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies