Forn i brioixeria
Farina, mantega i ous són els ingredients essencials en l’elaboració de la majoria de brioixos de forner. Per a molts, es tracta del el camí natural del pa amb major grau de refinament, associat al naixement de la pastisseria o als inicis de la cuina professionalitzada. Croissants, ensaïmades, merenga, diversos tipus de galetes, magdalenes o muffins, o palmeres, el Forn de Pa i Pastisseria Can Cros de Vilassar (Maresme) s’ocupa de cuinar, amassar i fornejar els productes de proximitat que oferim en el nostre forn i cafeteria, però també servim a domicili i venem a internet en proximitat.
Tot i això, al Forn Cron tampoc renunciem als classics entrepans amb embotit i fomatge tradicional, fets amb totes les varietats de pa i, per això, també disposem d’un extens assortiment de pans i panets per a les vostres celebracions. Consulteu-nos totes les opcions de càtering que tenim per a empreses i particulars. A més, us oferim servei a domicili.
Mostrando todos los resultados 7