hero image

Can Cros: La passió per oferir el pa de forner de tota la vida

Des de fa anys, Forn Cros amassa, reposa i forneja un pa tradicional per als seus clients des de Vilassar de Dalt. El Forn Cros, amb el mateix Josep Cros al capdavant, treballa amb passió la professió de forner, que és tan tradicional.

Can Cros

Des de fa anys, Forn Can Cros amassa, reposa i forneja un pa tradicional per als seus clients des de Vilassar de Dalt. El Forn Can Cros, amb el mateix Josep Cros al capdavant, treballa amb passió la professió de forner, que és tan tradicional i que vol…

  • …bones matèries primes,
  • els seus propis temps d’elaboració i,
  • la màxima proximitat entre forner i client!

”El pa del dia es comença a preparar a mig matí del dia anterior”

Josep Cros

En els darrers anys l’ofici de forner ha evolucionat de forma espectacular: si d’una banda s’han introduït nous models de despatxos de pa i pastes elaborades de forma semi industrial, la tradició també ha evolucionat per oferir als seus clients un ventall de productes inimaginables.

 

Forn Can Cros: El pa tradicional del forn de poble, a Vilassar de Dalt (Maresme)

Ha estat en els forns tradicionals, com el Forn Can Cros, que s’han mantingut els productes mes autòctons:

  • El pa de pagés tradicional
  • La barra de mig kilo
  • El panet
  • La barra de quart

 

Noves formes de fer pa… cap a ingredients encara més sans i saludables

En els darres anys s’han incorporat noves farines. Tot i que seria més exacte si diguéssim que s’han recuperat farines considerades menys nobles que la tradicional farina blanca, gran dominadora durant la segona meitat del segle xx.

Així, hem aconseguit recuperar pans i farines amb segles d’història, que ara sabem que enriqueixen la nostra salut i la nostra qualitat de vida:

  • Pa de sègol
  • Pa d’espelta
  • Pa de kamut
  • Pa de llavors
  • Pa integral
  • Pa d’olives

I un llarg etzetera.

 

El pa és la base, la pastisseria el detall

Els nostres clients gaudeixen en el dia a dia dels nostres pans, les pastes i els entrepans que elaborem amb els millors productes. Tot i això, Forn Can Cros també ha crescut a partir de l’activitat pastissera que desenvolupem des de fa anys.

En aquesta activitat hem volgut especialitzar-nos en:

  • Pastissos per a celebracions i aniversaris.
  • Pastissos de xocolata, sacher.
  • Pastissets dolços per a degustació
  • Tortells per a Diades
  • Mones de Pasqua
  • Pastissos de fruita natural

 

El càtering de pastisseria: al teu costat en totes les celebracions

I és darrerament que hem començar a treballar en propostes de càtering. Perquè ho hem fet? Per què els nostres clients ens ho demanaven per poder gaudir dels seus moments de celebració sense preocupar-se massa dels àpats o bé per poder tenir més disponibilitat del seu temps.

La nostra garantia és l’ofici del forner que elabora pa de poble a diari i la passió per la pastisseria que fa feliç a les persones en els moments de celebració.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies